Online eten bestellen is op dit moment een must, maar ook voor de toekomst zullen mensen dit vaker blijven doen. Een afhaalplanner wat werkt voor jou, én voor je klant wordt dus nóg belangrijker.

L-Resto Afhaalplanner

Geen telefoontjes meer, of incomplete mails. Bij het ontstaan van L-Resto was een goede afhaalplanner één van de belangrijkste doelen. Het biedt veel mogelijkheden voor de ondernemer, en klanten geven ook aan dit belangrijk te vinden.

Hoe werkt de Afhaalplanner?

Wanneer de klant verschillende gerechten heeft geselecteerd uit het menu, plaats hij deze in de winkelwagen. Wanneer hij gaat bestellen kiest hij een beschikbare dag en een passend tijdsvak waarop hij wil afhalen. De klant rekent direct af, om spookbestellingen te voorkomen.

Er wordt een bestelling geplaatst.

Wanneer de bestelling is geplaatst wordt deze zichtbaar in je dashboard, en krijg je voor de zekerheid een email melding. Wanneer je de bestelling goedkeurt, ontvangt de klant een email ter bevestiging van de bestelling. En jij kunt aan de slag met de voorbereiding.

Wij passen de afhaalplanner aan jouw wensen aan.

Ieder restaurant is anders, en daarom kan de afhaalplanner aangepast worden zodat hij goed past bij jouw zaak. De afhaalplanner is er om het voor jou gemakkelijk te maken!

Dagen instellen

Je kunt zelf bepalen op welke dagen afhaal mogelijk is. Kies er bijvoorbeeld voor om alleen door de week afhaal aan te bieden, of gewoon elke dag dat je open bent. Zijn er speciale dagen waarop je gesloten bent, of afhaal niet uit komt? Dan schakelen wij het voor die dagen uit.

Tijdsvak bepalen

Hoeveel klanten kunnen terecht voor een afhaalmaaltijd per tijdsvak, dat kies je zelf. Je kunt tijdsvakken maken op basis van minuten. Dus of je nu 4 of 20 klanten wilt helpen per uur, je kiest het zelf. Wij stellen dit vervolgens voor je in, en een wijziging is zó gemaakt.

De afhaalplanner ook in jouw website?

Wil je weten of de afhaalplanner ook een oplossing biedt voor jouw bedrijf? Wij gaan graag met je in gesprek. Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Maak direct een afspraak