Om de horeca ondernemers een handje te helpen in de komende periode bieden wij ons volledige pakket nu aan met 40% korting. Op deze manier kun jij ook zonder grote investering profiteren van een compleet online pakket met eigen reserveringssysteem om je gasten nog beter van dienst te zijn. Voor slechts 49,95 per maand!

Grote uitdaging om de klantenstroom goed te managen

Het kan je niet ontgaan zijn, als we de berichten mogen geloven kunnen we waarschijnlijk vanaf eind April weer genieten op jullie terrassen! En alhoewel we zeker een slag om de arm moeten houden zou het geweldig zijn wanneer de horeca weer open mag.

De reactie op de geruchten dat de horeca de terrassen mag openen zijn overweldigend. Iedereen heeft behoefte aan ontspanning en gezelligheid. Nu 28 April als mogelijkheid wordt genoemd word het hele land dan ook ongeduldig.

Ben jij er klaar voor?

Zodra de terrassen weer open mogen zullen hele grote groepen mensen klaar staan voor een tafeltje op jouw terras. Maar hoe zorg je ervoor dat je deze klantenstroom goed kunt verdelen?

Wanneer je enkel telefonisch of per email bereikbaar bent wordt dit een hele klus. Terwijl je die tijd natuurlijk liever aan je gasten besteed.

Wij bieden de oplossing!

Jouw klanten kunnen direct op jouw website een reservering plaatsen voor een bezoek aan jouw terras. En natuurlijk, als er voorwaarden worden gesteld aan een bezoek zullen we deze integreren in het systeem.

Het is natuurlijk zonde als iedereen op hetzelfde moment komt, en je klanten moet wegsturen. Met het reserveringssysteem van L-Resto kun jij jouw gasten goed voorbereid een bezoek laten brengen.

Reserveringssysteem zonder extra kosten

Het reserveringssysteem van L-Resto zit inbegrepen in onze all-in-one oplossing, en wordt gelanceerd in je eigen website. Anders dan bij veel externe reserveringssystemen betaal je dus geen commissie of fee per reservering. Jij hebt alles zelf in beheer, en er zijn geen extra kosten. Alle omzet is voor jou!

Maak direct een afspraak om te horen wat L-Resto voor jou kan betekenen.

Ik wil een afspraak maken