In het pittoreske Horn ligt een heel gezellig Café-Restaurant genaamd Aan de Kirk. Precies naast de kerk, zoals je al verwacht. Met een website in eigen beheer was er behoefte aan meer, een reserveringssysteem, een online bestelsysteem, afhaalplanner, arrangementen, eigenlijk allerlei zaken die in ons L-Resto pakket zitten. We kwamen dan al snel tot de conclusie dat we een goede match waren om de website te maken.

Een compleet online bestelsysteem

Chef Rick maakt allerlei pakketten die afgehaald en bezorgd kunnen worden, en deze wil hij graag online gaan aanbieden. Dat hebben we opgelost door de pakketten te verdelen in verschillende prijsklassen, die direct online besteld kunnen worden en worden afgerekend. Een extra service voor zijn klanten, minder werk voor zijn personeel om alles telefonisch uit te leggen, en vrijheid voor zijn gasten om te bestellen vanaf waar en wanneer ze willen.

Bekijk hier de productpagina’s.

Afhaalplanner, verdeel je afhalers

Met onze afhaalplanner hebben we er voor gezorgd dat gasten niet massaal allemaal om 19.00 uur hun bestelde maaltijd kunnen komen afhalen. Met een verdeling van steeds 10 minuten, en maximaal 2 bestellingen per tijdsvak, wordt de werkdruk in de keuken verdeeld. En doordat de gast keuze heeft in het afhaalmoment vinden ze dit niet vervelend, maar juist een goede service.

Wil je weten wat onze afhaalplanner voor jou kan betekenen?

Reserverings-systeem, zonder extra kosten

Een reserveringssysteem gebruikten deze klanten al, maar de kosten werden steeds hoger. Nu steeds meer gasten online reserveren om zeker te zijn van een plekje, groeien de kosten wanneer je deze per couvert moet betalen. Daarom werd het tijd voor een reserveringssysteem in eigen beheer, zonder extra kosten! Met het reserveringssysteem van L-Resto kunnen reserveringen eenvoudig worden geaccepteerd, wordt een bevestiging automatisch per e-mail verzonden, en beschik je over een duidelijk overzicht van alle reserveringen.

Bekijk hier de reserveringen pagina.

Al binnen enkele dagen kwamen de bestellingen online opgang, een mooier compliment kunnen we dan ook niet krijgen.

We wensen Team Aan de Kirk, Horn, veel plezier en omzet toe van hun mooie vernieuwde website.

Over de auteur : Marli Damen

Mijn naam is Marli Damen. Mijn opdracht als accountmanger bij L-Resto is samen met de klant op zoek gaan naar de beste oplossing.

Gepubliceerd Op: februari 22nd, 2022Laatste Update: februari 14th, 2022Categorieën: Nieuws344 words

Deel dit bericht!

Wil jij ook wel zo'n gave

Horeca Website?

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op. Of vraag een gratis demo gesprek aan en wij komen graag bij je op de koffie!