L-Resto is ontstaan op aanvraag van onze klanten. Dit platform is dus écht gemaakt voor jou, horecaondernemer, die méér uit zijn website wil halen. Wij vinden het belangrijk dat alles in één pakket zit, omdat elk onderdeel zorgt voor kansen, en de combinatie van alles dus de meeste kansen creëert. Daarnaast geloven wij in persoonlijke support, om ook echt gebruik te kunnen maken van de mogelijkheden die het biedt.

Waarom L-Resto?

Toen één van onze webdesign klanten vroeg voor hun restaurant een website te ontwerpen hebben we goed gekeken naar alle tools die een restaurant kunnen helpen meer omzet te maken. Niet alleen reserveringen maar ook online bestellingen verwerken, een afhaalplanner, en een goede follow-up up bleken heel rendabel.

Nu we zien hoeveel rendement onze klant hier uit haalt willen we graag meer ondernemers hiermee helpen. Zeker nu elke euro telt! Vanuit die gedachte is L-Resto ontstaan.

Een echte All-In-One Oplossing.

Alles in één pakket vinden wij een voorwaarde. Want met elke losse tool bereik je minder rendement dan wanneer je alles combineert. Ook is het afhankelijk van je doelgroep wat het beste werkt.

Wanneer alles erin zit, bepaal jezelf waar je de meeste kansen ziet. Doordat je goed kunt meten waar jij je resultaat haalt zie je het ook meteen als er veranderingen in zijn.

Het moet wel betaalbaar blijven.

</