Voor restaurant De Toerist mochten wij een compleet nieuwe horecawebsite maken, inclusief een reserveringssysteem, arrangementen, en een uitgebreide menukaart. En binnenkort komt daar nog een boekingsmodule voor de camping bij. Een prachtig restaurant, heerlijke gerechten, een mooie camping en nu dan ook een website die dat uitstraalt. Met het nieuwe reserveringssysteem houden ze de reserveringen in eigen hand, en door een nauwe samenwerking met L-Resto houden we de website mooi up to date.

Eigen baas over jouw reserveringen

Met het reserveringssysteem van L-Resto heb je al jouw reserveringen in eigen beheer. Wanneer een reservering wordt geplaatst keur je deze goed of niet, en komt hij in het overzicht te staan. Geen extra kosten meer per couvert, voor een extern systeem. Maar gewoon gratis, in jouw eigen emailbox.

Wil je meer weten over het reserveringssysteem of een kijkje nemen in één van onze demo’s?

De extraatjes komen uit de arrangementen

Veel ondernemers geven aan dat ze uit de arrangementen die ze aanbieden de meest gerichte winst halen. Het is dan ook een erg belangrijk deel van je omzet. Natuurlijk is het dan belangrijk dat we op de website kunnen laten zien wat voor mooie dingen je aanbiedt. Bij restaurant De Toerist kan bijna alles, maar om toch een idee te geven hebben we enkele mogelijkheden mooi vormgegeven.

Bekijk de arrangementen van De Toerist.

In een paar clicks je menukaart aanpassen

Zoals de seizoenen veranderen veranderd je menukaart vaak ook. En dan moet je website natuurlijk mee veranderen. Daarom hebben we het in de horecawebsite van de Toerist gemakkelijk gemaakt om een aanpassing te doen in het menu. Wel of geen mosselen, wild zwijn, of asperges, je past het simpel aan. Of je stuurt ons een berichtje om dit op te pakken, want dat is uiteraard ook geen probleem.

Bekijk de menukaart van De Toerist.

Team De Toerist, we hopen dat jullie klanten de website met veel plezier gaan gebruiken, en dat jullie nog vaker volgeboekt mogen zijn!

Over de auteur : Marli Damen

Mijn naam is Marli Damen. Mijn opdracht als accountmanger bij L-Resto is samen met de klant op zoek gaan naar de beste oplossing.

332 words

Deel dit bericht!

Wil jij ook wel zo'n gave

Horeca Website?

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op. Of vraag een gratis demo gesprek aan en wij komen graag bij je op de koffie!