Wanneer we een nieuwe website online kunnen plaatsen is dat altijd een feestje! We zijn dan ook heel trots op het resultaat.

Eetcafé van Horne Hoeve is al jaren een begrip in Weert en omstreken. Met Sandy, sinds 2020 de nieuwe eigenaresse, aan het roer bieden zij een gastvrije omgeving met traditionele buiten-speeltuin en mini-kinderboerderij voor jong en oud. In het eetcafé kun je genieten van heerlijke huisgemaakte gerechten van voornamelijk lokale producten.

Dynamische integratie van de menukaart van Eetcafé van Horne Hoeve.

Op de website van Eetcafé van Horne Hoeve, hebben we gebruik gemaakt van een dynamische productweergave voor de menukaart. Daarbij komen geselecteerde gerechten automatisch terug op meerdere plaatsen in de website. Het toevoegen en aanpassen van de items op de menukaart is eenvoudig in te stellen vanuit het eigen dashboard, en door hierin te variëren krijgen de bezoekers regelmatig iets nieuws te zien.

Bekijk de Menukaart van Eetcafé van Horne Hoeve.

Eetcafé van Horne Hoeve in beeld gebracht door onze huisfotograaf.

De prachtige locatie van Eetcafé Van Horne Hoeve hebben we door onze huisfotograaf Marcel mooi in beeld laten brengen. De website moest voor jong en oud visueel aantrekkelijk zijn, en in de combinatie van restaurant, speeltuin en kinderboerderij hebben we dit gerealiseerd. Door het gebruik van verschillende formaten foto’s is er veel te zien.

Maatwerk oplossing voor de kinderboerderij.

De dieren van de mini-kinderboerderij hebben een speciaal plekje gekregen binnen de website. Daarom hebben wij een klein stukje maatwerk oplossing toegepast voor de dieren van de kinderboerderij. Elk dier heeft een “eigen pagina” waar de bezoekers (jong en oud natuurlijk) al vooraf kennis kunnen maken, elke pagina kan gedeeld worden op Social Media, om zo steeds meer vriendjes te maken en daarmee het online bereik te vergroten.

Bekijk de kinderboerderij pagina.

Wij wensen team Eetcafé van Horne Hoeve heel veel plezier van hun nieuwe website!

Over de auteur : Marli Damen

Mijn naam is Marli Damen. Mijn opdracht als accountmanger bij L-Resto is samen met de klant op zoek gaan naar de beste oplossing.

313 words

Deel dit bericht!

Wil jij ook wel zo'n gave

Horeca Website?

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op. Of vraag een gratis demo gesprek aan en wij komen graag bij je op de koffie!