Een hele mooie zaak, verdiend een hele mooie website. Een horecawebsite die gemakkelijk bijgehouden kan worden, past bij je zaak, en waar je trots op kunt zijn. Dat hebben we met de website van In de Sleutel helemaal bereikt. In dit gezellige eetcafé word je super vakkundig geholpen, en is het heel het jaar door goed toeven, in de verwarmde tuinkamer, of het gezellige restaurant.

Uniek design en snelheid in een one page

Voor Eetcafé In de Sleutel hebben we ervoor gekozen om een heel overzichtelijke horecawebsite te maken in vorm van een ‘One Page’. Dit betekent dat de bezoekers navigeren op één pagina, in plaats van wisselen tussen verschillende pagina’s. Omdat er een uitgebreid menu op de horecawebsite moest worden weergegeven, is de laadtijd enorm belangrijk. Niks frustreert website bezoekers meer, dan het wachten op het laden van een pagina. Met een One Page design is de laadtijd heel laag, en kun je mobiel, op je tablet of op je desktop altijd snel door de website heen gaan. Om ervoor te zorgen dat je wel gemakkelijk de pagina kunt doornemen, is er bovenin een navigatie menu.  Dit menu blijft in beeld, zodat je steeds met één klik op de plek bent die je zoekt.

Zelf je menu printen vanaf je website

Een grote wens, was het makkelijk zelf kunnen printen van de menukaart. Dit hebben we mogelijk gemaakt door een print-module te integreren waarmee de volledige menukaart eenvoudig afgedrukt kan worden.

Animaties maken de website interessant

Door het gebruik van animaties, bewegende elementen, blijft de lezer geboeid. We hebben dit gebruikt bij afbeeldingen, en bijvoorbeeld bij het contactformulier. Dit laat deze stukjes van je website net iets meer opvallen waardoor de bezoeker van de website eerder een actie onderneemt.

We zijn erg blij met het resultaat van de website. Wil je zelf een kijkje nemen?

Over de auteur : Marli Damen

Mijn naam is Marli Damen. Mijn opdracht als accountmanger bij L-Resto is samen met de klant op zoek gaan naar de beste oplossing.

309 words

Deel dit bericht!

Wil jij ook wel zo'n gave

Horeca Website?

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op. Of vraag een gratis demo gesprek aan en wij komen graag bij je op de koffie!