Niets maakt ons gelukkiger dan mooie horecawebsites afleveren. En dit keer een bijzondere locatie in Weert, met een prachtig terras. Bij Bier en Spijzenlokaal Dennenoord kun je niet alleen genieten van een prachtige omgeving, maar ook van een groot assortiment aan bijzondere bieren. Naast het café, restaurant en terras, hebben zij een prachtige zaal voor elke gelegenheid.

Met de integratie van Untappd brengen we alle bieren onder de aandacht.

Op de website van Bier en Spijzenlokaal Dennenoord vind je een uitgebreide bierkaart die wordt bijgehouden in Untappd. Aangezien er wekelijks veranderingen zijn in het aanbod, is het van belang dat met één aanpassing ook op de website de juiste bieren worden weergegeven. Minimum effort, maximum satisfaction noemen we dat.

Bekijk de bierkaart van Bier en Spijzenlokaal Dennenoord.

Het laatste nieuws in de spotlight op de homepagina

Bier en Spijzenlokaal Dennenoord heeft zoals de meeste horecawebsites regelmatig nieuws te melden. De nieuwsberichten worden op een pagina, en op de homepagina weergegeven, zo blijven de gasten altijd nieuwe informatie vinden in de websites. Ook is het delen van nieuwsberichten op Social Media heel eenvoudig en verhoog je de conversie naar jouw website.

Bekijk de nieuwsberichten op de homepagine van Bier en Spijzenlokaal Dennenoord.

Zalenverhuur in een online offerte systeem

Op dit moment zijn we bezig met de ontwikkeling van een offertesysteem voor het zalenverhuur. Dit om de gasten nog beter inzicht te geven in het aanbod. Na het aangeven van de voorkeuren komt er via de mail een overzicht van prijs en mogelijkheid uitgerold. Zo weet de klant wat hij kan verwachten, en zijn de klanten voorbereid op het moment van gesprek. Wel zo efficiënt!

Wil je graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van dit nieuwe element? Maak dan een afspraak of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Wij hopen dat jullie heel veel plezier hebben van jullie nieuwe website!

Over de auteur : Marli Damen

Mijn naam is Marli Damen. Mijn opdracht als accountmanger bij L-Resto is samen met de klant op zoek gaan naar de beste oplossing.

314 words

Deel dit bericht!

Wil jij ook wel zo'n gave

Horeca Website?

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op. Of vraag een gratis demo gesprek aan en wij komen graag bij je op de koffie!